Collectief sponsoring van wezen in Rwanda

Om weeskinderen, gehandicapte kinderen en albinokinderen in Rwanda te helpen, willen we u herinneren aan ons collectieve sponsorproject om mogelijk wezen en kwetsbare kinderen in Rwanda te helpen en aarzel niet om ons project aan alle mensen voor te stellen.

Momenteel staan 144 kinderen op de wachtlijst om gesponsord te worden.

Hier is ons voorstel: We vragen alle mensen die gevoelig zijn voor onze zaak om een maandelijkse bijdrage van minimaal 30 euro per maand per kind .

De duur van de jaarlijkse sponsoring is afhankelijk van de meter of peetvader die de manier en het proces bepaalt om het kind te sponsoren, hij kan het geld elke maand, elke twee maanden, drie maanden, zes maanden of aan het begin van het jaar betalen. dat het kind het jaar kan beginnen in volgorde van betaling van schoolmateriaal of schoolgeld en andere behoeften voor degenen die nog niet naar school zijn gegaan.

OVC Rwanda verbindt zich ertoe om het rapport om de drie maanden of zes maanden met de informatie van het sponsorkind aan Peetmoeder of Peetvader te geven om de evolutie te kennen, de sponsors kunnen hun kinderen vergezellen tot het einde van de middelbare studies wanneer het kind negentien jaar oud is, normaal gesproken hij maakt zijn studie af en kan iets doen om aan zijn brood te komen.

Het werk van OVC Rwanda zou niet kunnen worden gedaan zonder de onschatbare hulp van onze gulle donateurs.

Als onze projecten u hebben geraakt, kunt u ook deelnemen en acteur worden in onze strijd om de levensomstandigheden van de kinderen van Rwanda te verbeteren:

-Bieden van basisonderwijs en geletterdheid voor kinderen onder toezicht

– Leerling van ambachten en het creëren van gerelateerde infrastructuren

-Ontwikkeling van sport

– en culturele uitwisselingen.

-Ondersteuning van inkomstengenererende activiteiten

Uw donaties, sponsoraanbiedingen en andere steun helpen een of meer kinderen een toekomst veilig te stellen.

Aarzel niet om onze informatie te delen met al uw vrienden, kennissen, liefdadigheidsorganisaties, scholen (gesponsorde wandeling: lager, secundair, universiteiten), kerken, clubs, uw gemeenten, provincies, ministeries, verenigingen, bedrijven … en andere gevoelige personen voor onze om wezen en kwetsbare kinderen in Rwanda te helpen zich voor te bereiden op hun betere toekomst.

Hier zijn de bankgegevens van OVC Rwanda om uw hulp over te maken:

OVC Rwanda

Rekeningnummer: 100001679117 / Euro

Bank van Kigali (BK)

Perceel nr. 6112, Avenue de la Paix

P.O.Box : 175 Kigali, Rwanda

Swift-code: BKIGRWRW

Cell : +250788143000

E-mail: bk@bk.rw

Samen hebben wij en jij de kracht om de toekomst van kwetsbare kinderen te veranderen.

De coördinatie van OVC Rwanda

P.O.Box : 4575 Kigali ,Rwanda

Cell / Whatsapp: +250788494148

E-mail: ovcrwanda1995@gmail.com

Website: www.ovcrwanda.org

Onderwijs is het krachtigste wapen om de wereld te veranderen.

Niemand kiest ervoor wees te zijn… Geen enkele ouder kiest ervoor om te sterven en hun kinderen voor zichzelf te laten vechten… Moge God over alle wezen in de wereld waken. 

Comments are closed.